Fakültemiz Atçılık ve Binicilik Kulübü Engelsiz Sevgi Yürüyüşüne Katıldı

‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü ‘’ kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ve Avcılar Kaymakamlığının birlikte düzenlemiş olduğu ‘’Engelsiz Sevgi Yürüyüşü’’ 4 Aralık Salı günü 11:00 -12:00 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir.
Etkinliğe Öğr. Gör. İbrahim KURBAN eşliğinde, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Atçılık ve Binicilik Kulübü ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veterinerlik Meslek Yüksekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü Bölümü atlarıyla birlikte katılmışlardır.
 Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Okulları, TEMA Vakfı başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlar ile birçok vatandaşın da katıldığı etkinliğe, 50. Yıl Avcılar İnsa Lisesi’nde toplanıp tören konuşmalarının yapılmasıyla başlanılmıştır. Ardından Avcılar Marmara Caddesi boyunca Bando Takımı eşliğinde ‘’Engelsiz Sevgi Yürüyüşü’’ ile devam edilmiştir.
 Yürüyüşe atlarıyla birlikte katılan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa oldukça ilgi görmüştür. Yürüyüş boyunca atlara binen engelli bireyler atlarla birlikte olmanın sevincini yaşamışlardır.
 Yürüyüşün son bulduğu Avcılar Belediyesi önünde engelsiz bir dünya için balonlar uçurulup, müzikli ve palyaçolu eğlenceler düzenlenmiştir. Engelli bireylerin ata bindirilmesi ve atları sevdirilmesiyle etkinlik son bulmuştur.